Labākā Arbequina olīveļļa.  Mūsu eļļai tika piešķirta Lauksaimniecības ministrijas balva "Labākā Spānijas augstākā labuma pirmā spieduma olīveļļa" 1998/99. un 2003/2004. gada sezonā, kā arī La Médaille d'Argent "Premier Salon Professionel International des Huiles Alimentaires (Parīze, 2003)". Tas ir svarīgs reģions, kurā tiek veikts viss mūsu augstākās klases darbs - sākot ar rūpīgu olīvu (vienmēr arbequina šķirnes), kas vēl nav nogatavojušās, apstrādi un beidzot ar produkta pārstrādi un tirdzniecību. Viens no mūsu Antara olīveļļas noslēpumiem ir tas, ka olīvas, kas novāktas līdzenajos laukos, tiek sajauktas ar olīvām, kuras novāktas kalnos. Hende mūsu galaproduktā iegūst īpašu garšu. ANTARA olīveļļas īpašības ir tādas pašas kā Siurana aizsargātajam cilmes vietas nosaukumam (ACVN). Tai ir svaigu olīvu augļu garša, bet tās rūgtās, pikantās un saldās īpašības ir līdzsvarotas un harmoniskas. Tomēr tās galvenā garša atbilst nogatavojušos mandeļu un augļu aromātam. Tās aromāts nedaudz atgādina mandeļu koku. Arbequina olīvkoki tiek audzēti apgabalos, kas tradicionāli pazīstami kā Antara (grieķu vārds, no kura cēlies šīs eļļas nosaukums), kas ir galvenā šajā apgabalā audzētā koku šķirne. Tas piešķir apgabalam savdabīgu un raksturīgu ainavu. Ražošana: Saskaņā ar tradīcijām mūsu ražošanas process ietver aukstu eļļas ekstrakciju no olīvām, kas tikai dažas stundas pirms tam ir novāktas ar rokām.